Vakantiehuis met privé zwembad

Als er iets is wat de afgelopen periode in Nederland heel erg populair is geworden zijn het wel de vakantiehuizen met een privé zwembad. De corona periode heeft er voor gezorgd dat mensen zich niet meer veilig voelen bij andere mensen in de buurt. Dit betekent dat ze ook niet op een camping of vakantie park willen zitten met bijvoorbeeld een openbaar zwembad. Geheel begrijpelijk natuurlijk, aangezien de kans op besmetting daardoor aanwezig is. De nog beschikbare accommodaties met een eigen zwembad in Nederland zijn daardoor wel erg schaars geworden.

Welke opties zijn er over?

Zoek zelf maar eens op “vakantiehuis met prive zwembad Nederland” en je zult merken dat het heel moeilijk is om nu nog wat leuks te vinden. Uiteraard zijn er altijd nog wel accommodaties beschikbaar, maar dat zijn nou niet echt de leukste waar je normaal gesproken uit kunt kiezen.

Stel nou dat je toch perse iets wilt boeken met een privé zwembad, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon naar het buitenland te gaan. Kijk eens in België of in Duitsland of daar nog leuke huizen beschikbaar zijn. Hiermee vergroot je natuurlijk sterk je opties dus waarom niet?

1.5 meter accommodaties

Een andere optie is om te kiezen voor de accommodaties waar je gemakkelijk 1.5 meter afstand kunt houden met de buren. Zo kun je ervoor kiezen om toch op een openbaar park te zitten, maar wel gewoon met de gewenste afstand tussen jou en anderen mensen. Hiermee zul je een dusdanig laag risico lopen op besmetting dat je met een gerust hart gewoon op vakantie kunt gaan.