Hoesje Samsung A50

hoesje samsung a50

De Samsung A50 is een smartphone uit 2019 met een 6,4 inch beeldscherm. De telefoon is 159x75x8 millimeter en verdient zonder twijfel de beste mogelijke cover. Met een dergelijke cover houd jij je smartphone steeds in goede conditie. Wat betreft de hoesjes kan maatwerk geleverd worden. Zo groot en divers is het aanbod.

Bescherming

Samsung A50

En gelukkig zijn er hoesjes voor de Samsung A50 in overvloed. Er is voor iedereen van elke leeftijd een geschikt hoesje. Hoesje Samsung A50 heb je in de book case, back case en extreme case uitvoering, terwijl de hoesjes Samsung A50 leverbaar zijn in de kleuren zwart, rood, grijs, groen, blauw en in het bekende zwart witte dambordmotief. Over bedrukking en hoesjes Samsung A50 gesproken, het kost geen moeite de smartphone een nog leukere uitstraling te geven. Zo kun je kiezen voor bedrukkingen in de vorm van bloemen, dieren, diverse figuurtjes, hartjes en natuur.

Diverse prints

Diverse merken

De hoesjes zijn er met magneetsluiting, er zijn covers waarbij ruimte is gecreëerd voor muntgeld en pasjes en de covers hebben optioneel een sta functie. Bij de productie is gebruik gemaakt van zacht en hard kunststof, kunstleer echt leer en stof. Je koopt de covers voor de A50 van onder meer de merken Caserne, Mobilize, Shop4, Spigen en Urban. Je hebt wat te kiezen dus. Neem daar ook de tijd voor. Met de beschikbare covers houd jij je smartphone steeds in perfecte conditie. Je beschermt zo je Samsung smartphone en bovendien bieden de covers tal van interessante functies. Denk in dat kader maar eens aan de ruimte voor geld en pasjes.