Dit kun je doen om snel en betaalbaar een hotel in Venlo te vinden

hotel Venlo

Wist je dat het boeken van een hotel waarschijnlijk veel goedkoper kan dan wat je tot nu toe hebt gedaan? Een hotel Venlo hoeft niet duur te zijn maar je laat je al snel manipuleren door mooie aanbiedingen en reclames. En dat terwijl dat hotel in Venlo misschien zelf wel al heel schappelijke prijzen heeft die je op al die mooie actie websites helemaal niet terug kunt vinden. 

hotel Venlo

Tips voor een goedkoop hotel

Als je een goedkoop hotel wil boeken dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen:

  • zoek niet alleen op verzamelsites maar bekijk ook de websites van hotels zelf
  • blijf buiten het centrum
  • zoek een pakketreis
  • boek incognito
  • probeer eens een hostel

Wees flexibel

Als het op reizen aankomt is de regel eigenlijk vrijwel altijd dat je gemakkelijk kunt besparen zo lang je maar flexibel bent. Dat geldt voor incheckdata natuurlijk in eerste instantie. Aankomen in een druk weekend is vaak duurder dan aankomen op een rustige dinsdag. Daarnaast is flexibiliteit in locatie ook een goede manier om te besparen. Net buiten het centrum zijn hotels simpelweg goedkoper. Dat is fijn want vaak kun je de afstand alsnog lopen, fietsen of met een metro of bus afleggen. 

hotel Venlo

Hostels zijn ideaal

Met name als je jong bent is een hostel eigenlijk heel leuk en soms zelfs leuker dan een hotel. Er verblijven veel backpackers. De voorzieningen zijn minimaal. Het is dan ook met name een plek waar je alleen slaapt en kunt douchen, de rest van de dag ben je op pad.